Nh1816 verzekeringen verdubbelt opbrengst Bergse Drakenbootrace

Omdat de Bergse Drakenbootrace vorig jaar een van de winnaars is geworden in de jubileumactie van Nh1816 Verzekeringen, gaat Nh1816 Verzekeringen het geld dat de Bergse Drakenbootrace ophaalt voor Sailability verdubbelen!!!

Hetzelfde bedrag ontvangt Watersportvereniging De Schelde in de vorm van een sponsoring, omdat zij haar schouders onder het prachtige evenement zet.

Deze verzekeringsmaatschappij uit Oudkarspel heeft geen aandeelhouders. Een deel van de winst wordt daarom teruggeven aan de maatschappij door het steunen van landelijke en regionale goede doelen. 

 Nh1816 Verzekeringen is marktleider voor particuliere schadeverzekeringen die u via onafhankelijke verzekeringsadviseurs afsluit.  Dit jaar werd Nh1816 door die onafhankelijke adviseurs voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot de best presterende verzekeraar. Wilt u meer weten over Nh1816 en over haar verzekeringsproducten, met 600 kantoren door heel Nederland zit er vast eentje bij u in de buurt. In Halsteren bijvoorbeeld, waar wij een goede samenwerking hebben met Baas Assurantiën.

.