De Bergse Drakenbootrace

Zet snel in je agenda! Zaterdag 9 september 2017: De Bergse Drakenbootrace!

Op 9 september verandert de Bergse Binnenschelde in een spannend wedstrijdtoneel. Die dag zullen vele teams tegen elkaar strijden in de Bergse Drakenbootrace! Met behulp van professionele wedstrijdleiders varen we een wedstrijd serie waarin telkens twee boten een vaste afstand af gaan leggen en waarbij het snelst roeiend team wint. Het belooft een heel spektakel te worden! Niet alleen door de inzet van échte drakenboten, maar ook door een aantrekkelijk en gezellig walprogramma. Het programma op de wal biedt voor de deelnemende teams én voor vele toeschouwers een geweldige dag met live muziek, goed verzorgd eten en drinken en natuurlijk het uitzicht op de wedstrijden.

 

Programma

10.00 – 11.00 uur > inschrijven ( exacte tijd per team volgt nog)
11.00 – 12.00 uur > trainingen
12.00 uur > lunch
12.00 uur > start wedstrijden
Einde is om 17.00 uur

 

Watersportvereniging De Schelde, de jeugdafdeling Aan Lager Wal en stichting 2 sail4all organiseren op 9 september dit fantastische evenement om geld in te zamelen voor een bijzonder goed doel: Zeillessen voor gehandicapte kinderen, in aangepaste boten.

Dat is een hele investering en daar is geld voor nodig. Dat hopen de surf- en zeilliefhebbers op te halen door zoveel mogelijk deelnemende teams en sponsoren te betrekken bij deze De Bergse Drakenbootrace. Watersportvereniging De Schelde en 2sail4all gaan de speciale zeillessen overigens niet in hun eentje realiseren. Ze doen dit samen met Stichting Sailability Nederland, een organisatie die streeft naar landelijke mogelijkheden voor ‘aangepast zeilen’, waarbij mensen met een handicap zelfstandig de zeilsport kunnen beoefenen. Het plan is om samen met deze stichting een lokaal team op te zetten om de lessen en het beheer van de materialen mogelijk te maken.

 

Sponsorpakketten Bergse Drakenbootrace

Wist u dat u al sponsor kunt worden vanaf € 100,-!

Wilt u ons helpen om onze droom waar te maken zodat vele gehandicapte kinderen leren zeilen en optimaal van wind en water kunnen gaan genieten? Op deze manier verbindt u uw bedrijf, uw medewerkers en u persoonlijk met een unieke vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen; met de nodige positieve publiciteit. Het is een geweldig goed doel waar u zich aan verbindt én het is een gezellig, sportief evenement waar u absoluut van zult genieten. Bij voorbaat zeer bedankt!

Wij hebben een verscheidenheid aan opties in onderstaande pakketten uitgewerkt. Zoekt u meer maatwerk? Uiteraard maken we dat graag voor u in orde! Neemt u dan alstublieft contact met ons op  sponsor@bergsedrakenbootrace.nl onder vermelding van Sponsorpakketten.

 

Wil je ook sponsor worden? Ja natuurlijk wil je dat! 

> naar de sponsorpakketten Bergse Drakenbootrace

 

Sponsor worden

Naar de pagina >
.